Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Rátkai Mimi elárulta, miért volt Dubajban

Rátkai Mimi, A Nagy Ő korábbi versenyzője egy kérdésre válaszolván árulta el, mi volt annak az oka, hogy kitauzott Dubajba.

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi az egyik legcsinosabb híresség, és ezt Dubajban is láthattuk. Rendkívül látványos szetteket választott nyaralásának idejére, és többek között egy felhőkarcolón is napozhatott, élvezhette a jó időt.

Mimi formája sokakat lenyűgözött, őt pedig Dubaj egyedi hangulata, mely este még emlékezetesebb a kivilágított felhőkarcolókkal. A fiatal lány ezzel a nyaralásával meg is kezdte a hangolódást a hazai nyárra. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

„Miért voltál Dubajban?” – érkezett a kérdés Mimihez az Instagram oldalán, aki már várta a kérdést, tudta jól, hogy egyesek érdeklődni fognak. Nagyon is egyértelműen válaszolt, és többet is mondott, mint amit a kétkedők érdemelnének.

„Na, vártam már ezt a kérdést… Képzeljétek, nyaralni voltam, plusz a gyerekkori legjobb barátnőm látogattam meg.” – írta a válasza első felében A Nagy Ő sztárja az Instagram oldalán. „Aki már több éve ott él a férjével és egy olajcégnél dolgozik, elég magas poziban…”

„Szóval akármennyire is hihetetlen, lehet Dubajban élni is, meg nyaralni is anélkül, hogy egyből rosszra gondolnánk.” – zárta le teljesen normálisan Mimi, aki remekül érezte magát a sivatagi helyszínen.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.