Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Tuvic Aleksandra pózolós bikinis fotójától csak úgy forr a levegő

Tuvic Aleksandra láthatóan jól érzi magát a bőrében, és azok sincsenek kevesen, akik bókokkal halmozzák el.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandrát nemrég egy elefánt ormányán láthattuk Thaiföldön, de többek között tigrisekkel is találkozhatott. Fantasztikus élményekben lehetett része A Nagy Ő és a Farm VIP 3 korábbi versenyzőjének.

Igen egyedi és különleges formákkal rendelkezik, látványos idomai vannak, amik láttán sokan felkapják a fejüket. A mindig csinos és trendi híresség nem is oly rég nagyon messzire utazott el pihenni. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Thaiföld felé vette az irányt, ahol rengeteg élményben lehetett része. Ázsiában nem tud unatkozni az ember, és a thaiföldi szigetek mindig képesek valami olyan pluszt adni, amitől az ember rendkívül nyugodttá válik.

Szandi egy nagyon is színes és érdekes személyiség, emiatt is volt olyan fájó, hogy hamar kiesett a Farm VIP 3-ból. Érdekes lett volna látni, hogyan alkalmazkodik a folytatásban, de az élet másképpen döntött.

Mostanában számos bikinis felvételt láthattunk róla a közösségi médiában, bár még mindig tud újat mutatni. A pózolás is remekül áll neki, a háttér pedig egyszerűen tökéletes, magával ragadja az embert.