Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Új születésnapi fotók érkeztek a betegséggel küzdő Bruce Willisről

Mindig öröm látni Bruce Willist, aki nem adja fel a harcot, és a betegsége ellenére is igyekszik vidám lenni.

Fotó: Instagram/Demi Moore
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bruce Willis a filmtörténet egyik legnagyobb legendája, aki számos nagy alkotást tett le az asztalra. A Die Hard első részei igazi klasszikussá váltak, és noha már számtalanszor láttuk azokat, mindig újra és újra megnézzük, ha adja a televízió.

Egyszerűen nem lehet betelni velük, és Bruce tökéletesen játszotta el a szerepét. Az Ötödik elemet szintén ide sorolhatnánk, és sajnáljuk, hogy Luc Besson filmjéből nem készült folytatás, mert nagyon is megnéztük volna. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Talán így volt a maga nemében tökéletes, és egyúttal utánozhatatlan, akárcsak Willis személyisége a vásznon. Nagyon sokan vagyunk, akik kedvelik és maximálisan tisztelik, pláne most, hogy komoly betegséggel küzd.

Mint arról korábban beszámoltunk, születésnapja alkalmából felköszöntötte a nagy család. Demi Moore is ott volt, akivel noha elváltak hosszú évekkel ezelőtt, jóban maradtak, és a színésznő is támogatja egykori szerelmét.

Willis felesége is olyan felvételeket osztott meg, amiket eddig nem láthattunk, most pedig Demi posztolt pár új fotót a születésnapról. Valószínűleg jó hangulatban telt a nagy esemény, sokat mosolyogtak együtt.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.