Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: Ocon élete egyik legnagyobb mentését mutatta be

Esteban Ocon nem aprózta el a dolgot, egy rendkívül látványos mentéssel köszönt be a Szaúd-arábiai Nagydíjon.

Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a Szaúd-arábiai Nagydíjon, de nagyon úgy fest, hogy a Red Bull hosszú távon megfoghatatlan lesz. Ha ez valóban megtörténik, akkor a tavalyi évhez hasonlóan Max Verstappen hamar húzhatja be a címet.

A holland versenyző nem sok kérdést hagyott 2022-ben, és azóta csak jobb versenyzővé vált. Ez pedig duplán rossz hír a mezőny többi tagjának, különösen a Ferrarinak, akik 2007 óta várnak arra, hogy újra egyéni címet ünnepeljenek a királykategóriában. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A Mercedes sem tudott akkorát előrelépni, mint azt vártak, addig az Aston Martin finoman szólva is megérkezett Fernando Alonsóval. Olyannyira, hogy a csapat jelenleg a második erő lehet, ami pénzügyi szempontból is sokat hozhat a konyhára.

A világ leggyorsabb utcai pályáján nem egyszerű az élet, és láthattuk, hogy Carlos Sainz Jr. kis híján rommá törte a Ferrarit. Szerencsére helyén voltak a reflexei, így el tudta kerülni a nagy ütközést.

Lando Norris, a McLaren pilótája szintén, aki Verstappen Red Bulljához került túlságosan is közel. Esteban Ocon közben élete egyik legnagyobb mentését mutatta be, amiről alább láthattok egy felvételt.