Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: Sainz hatalmas mentése a Ferrarival (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Szaúd-arábiai Nagydíj pénteki napja is hozott pár érdekes jelenetet, Carlos Sainz Jr. például majdnem lezúzta a Ferrarit.

Egy nagyon izgalmas és látványos szezon előtt állunk, valószínűleg egy versenyhétvégén sem fogunk unatkozni. Legalábbis bízunk benne, mert a tavalyi idény elég hamar eldúlt, és a Red Bull továbbra is nagy erős.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Ezt már a Bahreini Nagydíjon bizonyította a címvédő, Max Verstappen nem különösebben izzadt meg a győzelemért. Az viszont már felettébb érdekes, hogy az Aston Martin ekkorát tudott előrelépni.

Fernando Alonso végre jól váltott csapatot, és egy olyan autót vezethet, amivel rendszeresen lehet harcban a győzelemért. Hogy a bajnoki esélyei mennyire valósak, az csak a következő pár futamon fog eldőlni.

Jelenleg a Szaúd-arábiai Nagydíj zajlik, így a mezőny maradt a Közel-Keleten, ahol a versenyzők már le is tudták az első két szabadedzést. Szerencsére nagy baleset nem történt, ugyanakkor voltak necces jelenetek.

Carlos Sainz Jr. például kis híján összetörte a Ferrarit, amikor gondjai akadtak az egyik előtte haladóval. A felvételen is jól látszik, hogy nem sokon múlt a csattanás, amiből komoly anyagi kár lett volna.