Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Bahreini Nagydíj: rég láttuk ennyire boldognak Alonso-t (videó)

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több videós felvétel lát napvilágot Fernando Alonso és az Aston Martin bahreini ünnepléséről.

Fernando Alonso nemcsak szimplán toppilóta, sokkal több annál. Egy olyan legenda, aki ugyan két világbajnoki címet nyert, sokkal több is állhatna a neve mellett, de valamiért az égiek nem voltak kegyesek hozzá.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Rendre közbejött valami, már a McLaren-Mercedesnél is, a hondás időszakról nem is beszélve, ami nagyon rosszul sikerült. A Ferrarinál két címet is behúzhatott volna, de nem jött ki a lépés számára.

A Red Bull, a Mercedes és a Ferrari nem szerződtette le a visszatérését követően, most pedig az Aston Martin versenyzője, melynek színeiben rögtön óriási ment Bahreinben, az évadnyitó F1-es nagydíjon.

Az ünneplés sem maradt el, Alonso rettentő boldog volt, és azóta is sorra látnak napvilágot a különböző videók róla. Rég láttuk ennyire boldognak a spanyolt, aki igazán kényelmesen érezte magát a volán mögött.

Alább az Aston Martin stábjának felvételeit nézhetitek meg az ünneplésről, egészen közelről Alonsóval. Lance Stroll is megérkezett, aki nem sokkal a rajtot követően eltalálta a csapattársát, ami nagyon sokba is kerülhetett volna.