Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Bahreini Nagydíj: videón Alonso tomboló öröme a futam után (videó)

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso teljesen megérdemelten állhatott fel a dobogóra a 2023-as évadnyitó Bahreini Nagydíjon.

Max Verstappen nyerte meg az évadnyitót vasárnap Bahreinben a Red Bullal, és összességében nem kellett megizzadnia érte. A Red Bull még mindig a legjobb és leggyorsabb autó, így a holland nagyon is reálisan gondolhat a harmadik egymást követő F1-es címére.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nyilván az nem tenne jót a Forma-1-nek, ha ideje korán eldőlne a bajnokság, de még nagyon az elején járunk a 2023-as kiírásnak. Nem kizárt, hogy a Ferrari és a Mercedes helyett az Aston Martin lesz a „bikák” legnagyobb kihívója.

Erre nem sokan számíthattak, bár azt lehetett látni, hogy az Aston Martin kiváló munkát végzett. Össze sem lehet hasonlítani az autót a tavalyival a tempó szempontjából, de még csak a tulajdonságaival sem.

Fernando Alonso most jól választhatott csapatot, és enyhe túlzással már az első futam miatt megérte átszerződnie. Ez nem a megkeresett súlyos eurómilliókról szól, mivel Alonso 40 év felett is az egyik legjobb.

Alonso már pénteken és szombaton is villant, majd jött a vasárnap, amikor is dobogóra állhatott. Az alább látható videóban minden benne van, ami a spanyol érzelmeit illeti, ennyi idő után is úgy tud örülni, mint a pályafutása elején.