Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Kamarás Iván védelmébe vette Tóth Andit, és üzent a gonoszkodóknak

Kamarás Iván is Tóth Andi mellett áll, és arra kéri az embereket, legyenek tekintettel az énekesnő döntésére.

Fotó: Szikora Róbert EMeRTon-díjas énekes, az R-GO frontembere, a csikidám stílus magyarországi megteremtõje énekel az R-GO popzenei együttes koncertjén az M2 Petõfi TV Akusztik címû adásának felvételén, az A38 koncerthajó színpadán. Balra Tóth Andi, polgári nevén Tóth Andrea színész-énekesnõ, a magyarországi X-Faktor ötödik szériájának gyõztese. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi hozott egy nagy döntést, miszerint befejezi az éneklést, nagyban köszönhetően annak, hogy rengeteg támadást kapott az évek alatt. A sok bántásnak ez lett az eredménye, de Szikora Róbert már dolgozik azon, hogy a fiatal sztár visszatérjen.

Csepregi Éva is pozitívan nyilatkozott Andiról, és Tolvai Reni ugyancsak megérti a kolléganője döntését. Kamarás Iván, aki a Sztárban Sztár egyik versenyzője, tisztelettel megkéri az embereket, legyenek tekintettel a helyzetre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Tóth Andi bejelentése kapcsán az egyik legfontosabb, ami történt, hogy rengeteg pozitív, támogató komment érkezett Andihoz. Kérlek titeket, hogy maradjon ez a tendencia mind Andi, mind a műsor irányába.” – írta a posztjában Iván.

„A Sztárban sztár egy szórakoztató produkció, ami kikapcsol és feltölt, kibillent a heti problémákból. Kérlek titeket, hogy szeressétek és támogassátok azt, aki tetszik, szavazzatok rá ezerrel, de ne bombázzátok lélekromboló kommentekkel azokat, akik nem illeszkednek a ti ízlésetekhez.”

„Andi példája is mutatja, hogy borzasztó pusztítást végezhet akár egy-egy gonosz komment, kérlek, ne tedd! Természetesen, mindenkinek joga van kritikát megfogalmazni, de kérlek, ne légy paraszt, bunkó, gonosz, inkább használd ki a lehetőséget a feltöltődésre. Ui.: most érzem igazán, milyen áldott vagyok, hogy ilyen támogató, pozitív emberek vannak itt, hálásan köszönöm nektek!”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.