Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Ancelotti ismertette Benzema állapotát, szerinte Vinicius a világ legjobbja

Mindeközben nagyon sokra tartja Modric és Kroos játékát, akik veteránként is rendkívül fontos láncszemei a Real Madridnak, különösen a horvát legenda.

...svg content...Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool a Real Madrid pályáján sem tudott mit kezdeni a Bajnokok Ligájában, és noha csak egy gólt kaptak, kiestek a sorozatból. Klopp elismerte, hogy a madridiak egyszerűen jobbak voltak, és nemigazán keresett kifogásokat.

A Liverpool edzője hosszasan taglalta, hogy miért kerültek ebbe a helyzetbe, de rendre elismerte, hogy övék volt a rosszabb csapat. Ancelottiék viszont már ott vannak a legjobb nyolc között, így továbbra is jó esélyük lehet arra, hogy övék legyen a BL-serleg. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

„Egy modern csapat vagyunk. A futball manapság kollektív elkötelezettséget, egyéni minőséget, energiát és tapasztalatot követel.” – mondta az olasz tréner a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, miközben kiemelte Modric és Kroos fontosságát.

Ancelotti szerint Vinicius a világ legjobb játékosa

„Modric és Kroos ma jól játszottak. A csapat tarthatott volna a labdától, hogy elkerüljük a presszinget, de jól csinálták a dolgukat, és mi irányítottuk a mérkőzést.” – tette hozzá a Real Madrid edzője az ESPN hasábjain.

„A hangulatot a játékosok teremtik meg. A veteránok alázata a kulcs, akiknek nincs egójuk. A fiatalok türelmeesk, tudják, hogy fantasztikus karriert befutott játékosok állnak előttük.” – folytatta Ancelotti.

„Ugyanakkor Modric és Kroos nem a karrierjükért játszanak, hanem mert megérdemlik.” Ancelotti elismerte, Benzemának volt némi problémája a gólja után, de a vasárnapi nagy rangadón már újra bevethető lesz a Barcelona ellen.

Az olasz sztáredző továbbra is a világ legjobb játékosának tartja Viniciust, aki szerdán fontos szerepet játszott a győzelemben. „Számomra ő az. Ma ugyan nem szerzett gólt, meghatározó volt, és övé volt a gólpassz, miközben minden egyes alkalommal, amikor egy az egyben ment egy játékossal szemben, veszélyes volt.”

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.