Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Tolvai Reni elmondta a véleményét Tóth Andi bejelentéséről

Tolvai Renit megkérdezték, mi a véleménye Tóth Andi bejelentéséről, miszerint nem énekel többé, befejezi az énekes pályafutását.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyanakkor sokkal nagyobb esély van arra, hogy Andi egy nap visszatér, de egy szünet valóban jót tehet a lelkének. Szikora Róbert is maximálisan támogatja egykori versenyzőjét, aki nagyon fiatalon, gyerekként nyerte meg az X-Faktort.

Csepregi Évát is megkérdezték a bejelentésről, és őszintén beszélt azokról a tapasztalatokról, amik hasonlóak. Hozzájuk hasonlóan egy másik nagy legenda, Zalatnay Sarolta szintén elmondta a véleményét. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Legutóbb Tolvai Reni tette ezt meg, akit még a Megasztárban ismerhettük meg, sok évvel ezelőtt. Reni a szünetben hisz, a lemondásban soha, ugyanakkor meg tudja érteni Andit, mert szerinte sokakban kavarognak ilyen gondolatok a szakmán belül.

„Azt gondolom, hogy sokunkban ezek az érzések kavarognak évek óta, csak neki volt bátorsága kimondani.” – írta a válaszában Reni az Instagram oldalán, ahol néha kérdezz-felelek órát tart, amit mindig nagy érdeklődés övez.

„Mások bejelentés nélkül kezdenek új babérokra törni, ami nem okoz ennyi csalódást, és fájdalmat. Furcsa a művész kapcsolata a zenével, néha utálod, máskor imádod. Egyszer gyógyszer, máskor zaj. Én a szünetben hiszek, a lemondásban soha!”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.