Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Egyre kerekebbek Tilla vállai, komolyan edz

Tilla komolyan veszi az edzéseket, és már látni rajta a fejlődést, miközben egyre kerekebbek a vállai.

Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sztárja is igyekszik egészséges életmódot élni, és ez természetesen nemcsak a kerékpározásban merül ki. Tilla, aki időtlen idők óta tagja a csatornának, gyakorlatilag az egyetlen olyan műsorvezető, aki folyamatosan képernyőn van.

Nem telt el úgy el év, hogy ne szerepelt volna különböző műsorokban, és valljuk be, nehéz is lenne elképzelni őt máshol. A fiatalos lendülete viszi tovább, nemigazán öregszik, és sok dicséretet kap. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Az egyik olyan híresség, akit főként szeretet vesz körül, nem bántják a nézők, és így tovább. Jelenleg a Sztárban Sztár 2023-as évadát vezeti, aminek legutóbb Judy volt a kiesője, az énekesnő nem folytathatja tovább.

Gubik Petra viszont igen, aki hihetetlenül jó volt Rúzsa Magdiként, és nem kérdés, hogy ő a legnagyobb favorit. Tilla az előadásokat nagyon közelről figyelheti, és számára is rendkívül izgalmasak ezek az események.

Az edzésekről sem feledkezik meg, ismét a kondiból jelentkezett, és úgy tűnik, a válla minden eddiginél kerekebb. Nála is alakul a nyári forma, és mivel még mindig hónapok vannak hátra, rengeteget fejlődhet.