Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Rácz-Gyuricza Dóri visszautazott az időben, és milyen jól áll neki

Egyelőre nem tudni, mi áll ennek a hátterében, ami lehet fotózás, forgatás, vagy valamilyen érdekes esemény.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő feleségét nagyon sokan kedvelik a közösségi médiában, rengeteg követőt gyűjtött az évek alatt. A Nyerő Páros adta meg számára az igazi népszerűséget, bár mindig vannak, akik igyekeznek kihozni őt a sodrából.

Egyesek azzal bántják, hogy jó módban és szép házban élnek. Irigy emberek mindig lesznek, ez kivédhetetlen, de Dóri nagyon ritkán reagál ezekre a kommentekre vagy üzentekre, mert mindkettőből akad. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Ha valaki országosan ismert, annak pláne számolnia kell a negatív hozzászólásokkal. Dóri viszont állja a sarat, nem ad teret ezeknek a durva kommenteknek az oldalán, és igazán jól érzi magát, nem mellesleg nagy formában van.

Ugyanakkor vannak mélypontjai, ám ezeken igyekszik túllendülni. Láthattuk, hogy milyen boldog volt a nagy vacsorán, mely egy különleges évfordulónak adott eseményt, méghozzá nem is akármilyen fogásokkal.

Most pedig egészen váratlanul Dóri visszautazott az időben, amivel abszolúte a 20-as éveket idézte. Egy korszak, mely nem is oly távoli, mégis annyi minden változott azóta a Földön, hogy össze sem lehet hasonlítani a két korszakot.