Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Rendkívül dögösen néz ki Rácz Jenő szerelme

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri több mint látványos formába lendült, hamar visszanyerte azt a formát, amire sokan irigykedtek, és közben növelte a tétet.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagyon boldog házasok, és immáron hárman élik idilli életüket, mivel megszületett a kislányuk. Nagy kedvenccé vált a gyermekük a közösségi médiában, sokat dicsérik a bejegyzések alatt.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Sorra érkeznek a megható posztok, például arról, amikor Jenő az első táncát táncolta a kislányával. Megannyi ilyen pillanatuk lesz még, majd hirtelen arra lesznek figyelmesek, hogy a kislányuk már ballag és érettségire készül.

Márpedig így szokott lenni, rendkívül gyorsan telik az idő. Emiatt is fontos, hogy minden egyes pillanatot úgy éljünk meg, ahogyan az helyes, mivel nem élünk 100 éveket, és a boldogság nagy kincs, akárcsak az egészség.

Dóri büszke édesanya lehet, mert remekül végzi az anyai feladatokat, közben támogatja a férjét, és természetesen magára is figyel. Rendkívül fontos, hogy ne hanyagoljuk el magunkat a terhességet követő időszakban.

Igenis kellenek a „metime-ok”, méghozzá egyre több és több, hogy ne romoljon meg a kapcsolat. Dóri szeret csinosan öltözködni, és a legújabb fotóján is egy olyan szexi megjelenés köszön vissza, amire ugyancsak büszke lehet.