Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rendkívül ízletes „köveket” ettek Rácz Jenőék (videó)

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi mestermű került az asztalra Rácz Jenő és Gyuricza Dóri különleges vacsorájának ideje alatt, amit megmutattak.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri négy éve alkotnak egy párt, amit méltó módon ünnepeltek meg péntek este. Nagyon is odafigyelnek arra, hogy legyenek privát programjaik, amikor csak ketten vannak.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Sokan esnek abba a hibába, hogy a gyerek megszületése után mindezt elhanyagolják, majd szép lassan eltávolodnak egymástól. Ez pedig sokszor visszafordíthatatlan, noha a kapcsolat azelőtt jól működött.

Ez nem a gyermek hibája, hanem egyszerűen oda kell figyelni egymásra, és mindent megtenni annak érdekében, hogy a kapcsolat stabil maradjon. Jenő és Dóri imádják egymást, az első pillanattól kezdve figyelmet fordítanak ezekre a részletekre.

Dórinak is vannak nehéz napjai, ám ezeken mindig túl tud lendülni, és sokat tapasztal édesanyaként. Mindketten boldogok, mindenük megvan ahhoz, hogy ezt érezzék, akárcsak a közös programok.

Jenő és Dóri ezúttal egy nagyon különleges és ötletes ételt mutatott be a vacsoráról. Külső szemmel nézve azt mondanánk, kavicsok kerültek az asztalra, de ez csak a látszat, nézzétek meg róla a videót.