Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,583 $

Rácz-Gyuricza Dóri néha úgy érzi magát, mint egy kint felejtett grízes tészta

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő felesége nagyon aktív odahaza, és a gyermeknevelés mellett a háztartást is viszi, miközben takarít.

Gyuricza Dóri nemrég arra a kérdésre is válaszolt, mi volt élete legrosszabb döntése, de azokhoz is szólt, akik totál kiégve érzik magukat édesanyaként bizonyos helyzetekben. Mindig igyekszik segíteni, valami pluszt adni a tartalmaival.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Most is hasonlóan tett, bár nem mindig engedi az ideje arra, hogy válaszoljon a kérdésekre. Amikor ez megtörténik, akkor ugyancsak nagyon őszintén reagál, és mindig megtudhatunk valami újat róla, vagy az életéről.

„Egy nap mennyi időd jut magadra?” – tették fel a kérdést Dórinak az Instagram oldalán, ahol nőnap alkalmából kérdezz-felelek órát tartott, melynek ideje alatt sok érdekességre derült fény.

„Nem minden nap jut idő mindenre. Sokszor van, hogy Kamilla alvásidejében rohanva csinálom a házimunkát, vagy dolgozom, így a nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta.” – írta a válaszában Dóri.

„De olyankor legalább annyit megteszek, hogy csinálok egy forró fürdőt, és nassolok egyet. Fontos, hogy ilyenkor meg is dicsérem magam fejben, hogy huh, ez a nap is szépen letudva.” – folytatta.