Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

A Real Madrid megtalálhatta az új Benzemát

Könnyen lehet, hogy a Real Madrid szerzi meg a világ egyik legjobb támadóját, aki Karim Benzema igazi utódja lehet, akár hosszabb távon is.

Fotó: EPA/RAUL CARO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Voltak idők, amikor nagyon úgy tűnt, hogy Benzema madridos karrierje rövid véget érhet, de a francia még csak kölcsönbe sem akart távozni. Jól tette, mert később formába lendült, és 35 évesen felért a csúcsra.

Valószínűleg nem sokan tippeltek volna arra, hogy Benzema képes lesz erre ennyi idős korában, de megcsinálta, és már aranylabdás támadónak hívhatja magát. A kora miatt azonban messze nem ő jelenti a jövőt a Real Madriban, hiába hosszabbított. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Egy ideje dolgoznak azon, hogy megtalálják az utódját, és továbbra sem kizárt, hogy Mbappé megérkezik Madridba, aki Viniciusszal alkothatna félelmetesen erős duót. A PSG viszont vinné a brazilt, így egy igen érdekes nyári átigazolási szezon áll előttünk.

Kane lehetne Benzema utódja

Korábban is téma volt Kane esetleges szerződtetése, aki még mindig csak 29 esztendős, így ideális megoldás lehetne a Madrid számára a következő években. A Defensa Central értesülései szerint a Real Madrid továbbra is érdeklődik a Tottenham támadja iránt, és harcba lendülne érte nyáron.

Ha Mbappé marad a helyén, Kane abszolút prioritást élvezhet a listán, de Haalandról sem mondtak le teljesen, mert sok a pletyka arról, hogy a gólzsák máris távozhat Manchesterből, hiába rúg sok gólt.

A Real Madrid mindenképpen szeretne egy klasszikus csatárt, és a Fichajes azt írja, Benzema számos fizikai problémával küszködik, ami miatt az elnök, Perez szükségét látja egy olyan játékos érkezését, mint Kane.

A brit csatár szerződése 2024 nyarán lejár, és egyelőre nincs információ arról, hogy hosszabbítana-e Londonban. Nehéz dolga van, mert hiába rúgja a gólokat, a Tottenham nem képes kupákat nyerni, és Conte nem zárta ki, hogy idő előtt mennie kell, amivel ismét új edzője lenne a csapatnak.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.