Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A PSG megint megkörnyékezte a Real Madridot

Liverpool, 2023. február 21. Vinicius Junior, a Real Madrid játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Liverpool - Real Madrid elsõ mérkõzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én. MTI/AP/Jon Super
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ám van, amihez nem elég megcsörgetni a pénzeszsákot. Vagy mégis?

Vinicius története mesébe illő. Amikor már úgy tűnt, hogy a Real Madridnál nincs jövője, jött Carlo Ancelotti és gyakorlatilag két szezon alatt világsztárt faragott belőle. Ennek eredményét láthattuk a Liverpool ellen is alig néhány napja.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ilyenkor általában megjelenik a színen a PSG, vagy pletyka formájában, vagy konkrétan, és egy vaskos összeggel megpróbálnak belerondítani a Real Madrid elképzeléseibe. A foci mostanában már csak így működik.

A Real Madrid azt már régen megtanulta, hogy egy „galaktikus” csapat építése még nem 100%-os garancia a sikerre, a párizsiak számára – vagyis inkább az arab tulajok számára – azonban ez még nem egyértelmű. Ráadásul nagyon úgy fest, hogy Viniciust nem hatják meg az eurókötegek.

A BL-győzelem után ugyanis azt nyilatkozta, hogy Madridban marad, ott érzi otthon magát, és tovább írná csapata történelmét. Erre vélhetően lesz is lehetősége, hiszen jövő nyáron lejáró szerződését minden bizonnyal meghosszabbítaná a klubvezetés.

Abban pedig biztosak lehetünk, hogy bár a PSG végtelen pénze addig nem fog megcsappanni, a Real Madrid is azon lesz, hogy egy olyan ajánlatot tegyen Vinicius elé, amit nem lehet majd visszautasítani.