Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Egyre valószínűbb, hogy Zidane váltja Galtiert a PSG kispadján

Ismét hatalmas csalódás volt a vége a BL-kalandnak, hullhatnak a fejek.

Párizs, 2022. október 17. Zinédine Zidane korábbi francia labdarúgó, edzõ érkezik az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabda átadási ünnepségére a párizsi Chatelet Színházba 2022. október 17-én. A díjat a France Football francia szaklap most rendhagyó módon a 2021-es és 2022-es év választása alapján ítélik oda. MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Első körben Christophe Galiter edzőé, aki a kupasorozat egyik legacélosabbnak tűnő keretével sem tudta elérni, hogy a PSG legalább a legjobb 8 közé beverekedje magát, így gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt a tavalyi évhez képest.

A hangulat ilyenkor ráadásul mindig mélyponton van a Bajnokok Ligáját évek óta sikertelenül hajszoló klubvezetés körében, ami rányomja a bélyegét a csapat teljesítményére és a játékosok hangulatára is – írja a Fichajes. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Ezen az sem segít, hogy jelenleg mindenki Kylian Mbappé és Messi jövőjéről beszél, egyikőjükkel sem biztos, hogy jövőre is találkozhatunk a PSG keretében, az argentin ugyanis még nem hosszabbított, francia csapattársa pedig – tavaly után ismét – a távozás kapujában áll.

Az nem valószínű, hogy Galtiert már a szezon hajrájában elküldik, arra azonban egyre nagyobb az esély, hogy a bajnokság végét követően ajtót mutatnak neki és egy igazi nagyágyút kerítenek a helyére.

Ez pedig akár Zinedine Zidane is lehet, akinek személye ráadásul motiváló lehetne Mbappé és Messi számára is. Már csak az a kérdés, hogy Zidane melyik csapat ajánlatára bólint rá, kérői ugyanis akadnak bőséggel.