Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Sztárban Sztár: borzalmasan érezte magát Valkusz Milán

A Sztárban Sztár sztárja nagyon csalódott volt, hogy nem úgy sikerült a produkciója, mint szerette volna.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben Tóth Andi bejelentette, befejezi az éneklést, mindenhol máshol is zajlik az élet. Közel egy héttel ezelőtt is volt egy távozója a versenynek, Nemazalány búcsúzott, hiába nyújtott jó teljesítményt.

Nem mindenki volt elégedett a produkciójával, a Valmar énekese sem, és ennek többször hangot adott. Nem volt könnyű feladata, ugyanakkor Zsédaként sem, amiért vastapsot kapott, elképesztően nagyot ment. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Valkusz Milán őszintén beszélt a TV2-nek adott interjújában arról, hogy nem tetszett magának a harmadik élő show-ban. Mivel maximalista, bizonyos szempontból teljesen mindegy, ki és mit mond, odabent valóban nem érezte jónak a produkciót.

„Ha tudom magamban, hogy rossz volt, akkor rossz érzés. Ezen túl kell lépni egyértelműen, erős, felnőtt fejjel.” Borzalmasan érezte magát, hogy nem volt meg az a bizonyos plusz, és meg kellett emésztenie lelkileg. „Ez történt.”

Milán mindenkivel jóban van a mezőnyben, Oláh Ibolyát csak most ismerte meg, és sokat viccelődnek. „Együtt röhögünk mindenféle poénon.” Remek csapatnak tartja a brigádot, és mindenki rendkívül összetartó.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.