Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán elmondta, mit érzett Marics Peti kritikája után

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Valkusz Milán nem keres kifogásokat, maximálisan elismeri, hogy a legutóbb, Sztárban Sztárban nyújtott produkciója nem volt elég jó.

Valkusz Milán az első két élő adásban nagyot ment, igazi kedvenccé vált, majd történt valami. A harmadik adásban messze nem úgy sikerült az előadása, mint azt szerette volna, noha a próbákon minden rendben ment.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Csalódottan nyilatkozott a TV2 kamerái előtt, ugyanakkor a közönség bizalmat szavazott neki. Nemazalány viszont távozott, amit nagyon sajnált az énekesnő, ráadásul most volt a legjobb a színpadon.

Milán a Bors kérdésére azt mondta, teljesen jogos volt a zsűri értékelése, szerinte is ennyit ért a produkciója. Emellett azzal sincs gondja, hogy a barátja és zenésztársa, Marics Peti szintén kritikákat fogalmazott meg vele szemben.

„Nem teszek különbséget az ítészek közt, ugyanannyit nyom a latban számomra mindenki értékelése. Peti kritikája is csak egy pillanatra ütött szíven, mert hiába a barátom, tőle ugyanúgy az őszinte véleményt várom.” – fogalmazott Milán a Borsnak.

Milán azóta elemezgette a produkcióját, hogy több hasonló ne fordulhasson vele elő, és már javában készül a negyedik adásra. „Velem nem kell finomkodni, mert mentálisan erős vagyok, könnyen helyre tudom tenni magamban a dolgokat. Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart. Szóval már minden ok, újult erővel vetettem bele magam a heti próbákba.”