Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Bahreini Nagydíj: különleges nézetből Alonso ferraris előzése (videó)

Fernando Alonso a Ferrarinak sem kegyelmezett, egykori csapatát gyakorlatilag állva hagyta, nem tudtak vele mit kezdeni.

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso nagy reményekkel igazolt a Ferrarihoz, immáron több mint 10 esztendővel ezelőtt. Megváltóként várták, ami miatt Kimi Räikkönennel szerződést bontottak, de busásan megfizették ezért a finnt.

Alonso majdnem lemásolta a „Jégember” teljesítményét, és rendkívül közel került ahhoz, hogy világbajnok legyen az olaszokkal, már az első évében. Gyakorlatilag az volt az utolsó alkalom, hogy egy rendkívül gyors F1-es gépet vezethetett. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Több mint 10 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egy talán hasonlóan versenyképes autóban versenyezzen, de lehetséges, ismét a Red Bull húzza keresztül a számításait. Bahreinben harmadik lett a 2023-as évadnyitón, és fogalmazzunk úgy, megadták a módját az ünneplsének.

Az Aston Martin sztárja nem kegyelmezett a pályán lévőknek, Lewis Hamilton ellen is egy nagyon szép előzést abszolvált. A Ferrari sem tudott mit kezdeni a kétszeres spanyol világbajnokkal, aki nem kérdezett.

Alább különleges nézetből tekinthetitek meg azt a bizonyos előzést, ami sokat ért Alonso számára. Carlos Sainz Jr. igyekezett védekezni, de annyival jobb volt az Aston Martin, hogy nem lehetett kérdés, mi fog történni.

Újabb kerületekben indít polgármesterjelöltet a Tisza Párt

Ezzel pedig összesen négy kerületben indítanak polgármesterjelöltet.