Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Videón az Arsenal őrületes fordítása a Bournemouth ellen

Az Arsenal egy olyan mérkőzést nyert meg a Bournemouth szombaton, ami akár bajnoki címet is érhet a végén.

Fotó: EPA/Daniel Hambury
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal továbbra is vezeti a bajnokságot, még ha nem is olyan magabiztosan, mint korábban. A csapat kezd fáradni, és a nyomás csak egyre nagyobb lesz a játékosokon, ami akár a Manchester City malmára hajthatja a vizet.

A Citynél tudják, milyen bajnokságot nyerni, míg az Arsenalnak nagyon rég volt ebben része. Legutóbb is megremegett alattuk a léc, és úgy tűnt, hogy hazai pályán szenvednek vereséget egy kiesés elől menekülő csapattól. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Már az 1. percben gólt kaptak Billing révén, amire az első félidőben nem tudott reagálni Arteta csapata. Sőt, az 57. percben Senesi góljával mindenki fogni kezdte a fejét, még a vendégek is, mert nem akarták elhinni, hogy mindez megtörténik.

A City dörzsölhette a tenyerét, hiszen ennek köszönhetően ideiglenesen nagyon közel, mindössze két pontra kerültek az Arsenalhoz. Röviddel a második bekapott gól után szépített a hazai gárda Partey-val, míg White a 70. percben kiegyenlített.

Ekkor már záporoztak az Arsenal-helyzetek, miközben nem egyszer reklamáltak büntetőért az „ágyúsok”. A játékvezető azonban nemet mondott, viszont 6 percet hosszabbított, amit a vendégek kissé soknak találtak.

Sőt, már a hosszabbítás 7. percében jártunk, amikor az Arsenal csereéje, Nelson bevágta a hálóba a labdát, így otthon tarthatták a három pontot. Az őrületes fordításról készült összefoglaló videót alább érhetitek el.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.