Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Az United edzője szerint a játékosai nem remegnek meg a Liverpool szurkolóitól

Ten Hag pontosan tudja, milyen lesz a hangulat az Anfielden vasárnap, amikor pályára lép a Manchester United a Liverpool ellen, de szerinte mindez nem lesz negatív hatással a játékosaira.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasárnap összecsap a két legendás csapat az angol bajnokságban, a Premier League-ben, amit továbbra is az Arsenal vezet. Ha a Manchester United nem győzi le a Liverpoolt, minden bizonnyal kiszállnak a csatából, így már csak a városi rivális City lehet képes arra, hogy megfogja a londoniakat.

A Liverpool, mely tavaly a második helyen zárt, idén teljesen esélytelen a címre. Klopp azonban úgy készül az United ellen, mintha csak a címért mennének, miközben nagy tisztelettel adózott Rashford formája előtt.

Ten Hag nem fél a Liverpool szurkolóitól

Ten Hag higgadtan várja a vasárnapi rangadót, és magabiztosan teheti, mert a Vörös Ördögök kiváló formában vannak. „Már nagyon várom a hangulatot, az atmoszférát. Nagyszerű lesz, ami a szempontunkból ellenséges lesz, de mi ezt szeretjük.”

„Számomra ez nem jelent különbséget. A pálya mindenhol egyforma méretű, három bíró van odakint, és van egy negyedik játékvezető, míg a labda kerek, amiben van levegő, hm?” – idézte az ESPN a holland szakembert, aki már az első szezonjában kupát nyert az Unitednek.

„Szóval játszanunk kell, mégpedig a saját játékunkat, és persze tisztában vagyunk azzal, hogy a hangulat nem bennünket fog támogatni, amivel meg kell birkózni. De ahogyan mondtam, a játékosaink szeretik ezt. Szeretnek ilyen légkörben játszani.”

Ten Hag egyfajta következő tesztként is tekint a mérkőzésre a Liverpool ellen. „Természetesen ez egy teszt, de a Liverpool ellen lépünk pályára, nagyon várjuk már, és tudom, hogy ezek a játékosok, a csapatom felkészült arra, hogy odamenjünk és harcoljunk. Magabiztosan utazunk oda.”

„Tudjuk, hogy nehéz lesz, azt is, hogy szenvednünk kell majd, és áldozatokat kell hoznunk a jó teljesítmény érdekében. Luke Shaw és Jadon Sancho legutóbb nem lépett pályára a West Ham United elleni fordítás alkalmával, de valószínűleg a Liverpool ellen már ott lehetnek. Ten Hag megerősítette, hogy Sancho beteg volt, és még várniuk kell, de a holland szerint rendben lesz az egyre jobb formát mutató szélső.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.