Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Kormányinfó: nem marad következmények nélkül az óbudai iskolai ügy

Kiderült, hogy egy tankerületi vezetőt már elbocsátottak, miután nem indított vizsgálatot egy korábbi bejelentés kapcsán, mely egy fesztiválról érkezett.

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 9-én. MTI/Illyés Tibor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Sokakat megrázott az óbudai eset, miközben a gyanúsított személy a közösségi médián keresztül semmilyen megbánást nem tanúsít. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel jelezte, egyeztetni fog a belügyminiszterrel az ügy kapcsán, ami komoly és súlyos.

Ez még aznap délután megtörtént, és a Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter azt mondta, korábban már érkezett bejelentés a tankerületi vezetőhöz, mégsem indult vizsgált, akit végül elbocsátottak. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Gulyás kiemelte, beteges és gyomorforgató az eset, ami nem marad következmények nélkül. Hozzátette, a gyermekvédelem ügye az egyik legfontosabb kérdés, és a belügyminiszter már utasította a hatóságokat, hogy gyorsan járjanak el ezekben az ügyekben. További hír, hogy szigorításokat vezetnek be a gyermekvédelemben!

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.