Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

A Manchester United csapna le a Napoli dél-koreai tehetségére

Az olasz bajnokságban hengerlő Napoli azonban nem szívesen válna meg Kim Mindzsétől.

...svg content...MTI/EPA/Simone Arveda
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Felkeltette a Manchester United érdeklődését 26 éves Mindzse, aki a dél-koreai válogatott mellett a Napoli védőfalát is erősíti – meglehetősen hatékonyan, hiszen a Serie A-t toronymagasan vezető együttes csupán 15 gólt kapott eddig a szezon során.

A Napoli középső védőjének 2025 nyaráig szól a szerződése, az olaszok pedig most azon vannak, hogy megemeljék a játékos kivásárlási összegét, hiszen több nagycsapat is érdeklődik iránta. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ahhoz, hogy a Napoli megtartsa jelenlegi formáját, kellenek azok a kulcsjátékosok, akiket most fél Európa figyel. Emiatt a klubvezetés nem csupán Mindzse esetében tervez hasonló lépést – írja a Fichajes.

A koreai kivásárlási záradékát 48 millió euróról 65 millió euróra szeretnék emelni, ami több érdeklődőt is eltántoríthatna, ám vélhetően így is maradnának páran, akik továbbra is ostromolnák – többek között a Manchester United is.

A Vörös Ördögök ugyanis Harry Maguire-től és Victor Lindelöftől is megválhatnak a közeljövőben, ezzel pedig megnyílna az út Kim Mindzse előtt, hogy biztosabb védőfalat emeljen a manchesteri kapu elé.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.