Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Klopp a sokkoló este után nem lepődne meg, ha a Liverpool kiesne a BL-ből

Jürgen Klopp is úgy érezheti, a Liverpool számára valószínűleg véget ért az út a Bajnokok Ligájában, ugyanakkor nem vesztette el a hitét a csapatban, és meg fogják próbálni valamilyen módon kiejteni a Real Madridot.

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés a Liverpool számára, miután még 15 perc sem telt el a találkozóból, a Real Madrid kétgólos hátrányba került. A madridi közönség teljesen ledöbbent, és azon a ponton sokan egy döntetlennek is örültek volna az Anfielden.

Ahelyett, hogy a Liverpool tovább növelte volna gólja számát, vagy legalább megőrzi a vezetését, sorra kapta a gólokat. Mindkét oldalon volt egy óriási kapus hiba, amiből gól lett, noha két olyan játékosról beszélhetünk, akiket a világ legjobbjai között tarthatunk számon. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Nem sok esély volt arra, hogy ugyanazon mérkőzésen elkövessenek két ilyen kapitális hibát, melyekből még gól is születik. Óriási volt a tét, és a végén a Liverpool húzta a rövidebbet, akik úgy kaptak öt gólt, hogy egyszer sem tudtak rá válaszolni, így 5-2-es vereséggel várják a visszavágót Madridban a Bajnokok Ligája visszavágóján.

Klopp érzi, ez nagyon necces lesz

„Azt gondolom, Carlo úgy gondolja, ez már eldőlt, és ebben a pillanatban én is így gondolom, de minél közelebb kerülünk a mérkőzéshez, annál nagyobbak az esélyeink.” – fogalmazott Klopp az őrületes estét követően.

„Odamegyünk, és megpróbáljuk megnyerni a meccset. Hogy ez lehetséges vagy sem, nem tudom. Oda fogunk menni és játszanunk, de hatalmas kihívás lesz. Előtte a Premier League-ben kell pályára lépnünk, és biztosra mennünk abban, hogy tanulunk ebből a mérkőzésből.” – idézte az ESPN a sikeredzőt.

Ancelotti a másik oldalon tagadja, hogy szerinte eldőlt volna a továbbjutás sorsa. Kemény mérkőzésre számít Madridban, és noha három gól az előnyük a Liverpoollal szemben, biztosra akarnak menni.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Távvezérelt csótányok játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a mentési műveletekben

A szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem tudósai sikeresen fejlesztettek ki távirányítású csótányokat, amik forradalmasíthatják a kutató-mentő műveleteket.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.