Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Videós összefoglaló az Arsenal nagy fordításáról az Aston Villa ellen

Finoman fogalmazva sem ment minden simán az Arsenalnak az Aston Villa ellen szombaton, de végül behúzták a három pontot.

...svg content...Fotó: EPA/Andrew Yates
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb nagyon érdekes hétvégén leszünk túl a Premier League-ben, miután született pár furcsa eredmény, és a Manchester United csak most fog pályára lépni. A Manchester City pontvesztésére nemigazán lehetett számítani, amit az Arsenal kihasznált.

Annak ellenére, hogy Guardiola csapata pár napja legyőzte az Arsenalt idegenben, a Nottingham Foresttel már nem bírtak. Még ennél is nagyobb sokk volt a Chelsea veresége Londonban az utolsó helyezett Southamptontól. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

A Liverpool szép csendben viszont megszerezte a három pontot a Newcastle ellen, akik hetek óta képtelenek nyerni, de még mindig a negyedik helyen állnak. Ha viszont így folytatják, nagyon könnyen lemaradhatnak a Bajnokok Ligájáról, ami korábban biztosnak tűnt.

Az Arsenal szintén rossz szériában volta az Aston Villa elleni mérkőzése előtt, és megint úgy tűnt, hogy be kell érniük egy döntetlennel. Hiába vezetett az Aston Villa két alkalommal is, a londoniaknak mindig volt válaszuk.

Sőt, a lefújás előtti percekben képesek voltak megnyerni a meccset, miközben két gólt szereztek. Az egyik öngól volt, míg a másik Martinelli nevéhez fűződik, aki ezzel esélyt sem adott arra a Villának, hogy egyenlítsen.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.