Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Jason Statham feleségét csipkés fehérneműben fotózták

Sorra jönnek a fehérneműs fotók Jason Statham feleségéről, aki már több mint 17,2 millió követőt számol az Instagram oldalán.

...svg content...Fotó: Rosie Huntington-Whiteley brit manöken érkezik a zenei Brit Díjak átadási ünnepségére a londoni 02 Arénában 2018. február 21-én. (MTI/EPA/Neil Hall)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincs mit tagadni, Rosie Huntington-Whiteley nagyon szép és vonzó nő, amivel milliók értenek egyet. Akik másképpen gondolkoznak róla, azokat nemigazán értjük, még akkor sem, ha ez általában szubjektív.

A szépség mindig szubjektív, ugyanakkor vannak, akik az emberek 95%-a szerint valóban szépek. Jason Statham felesége ebbe a körbe tartozhat, és még mindig csak 35 esztendős, fiatalabbnak is néz ki. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem egy szexi fotót láthattunk már Rosie-ról, és még fogunk is, de a követők mindig kapnak valami újat. A különleges modellek egyik ismérve, hogy képesek megújulni, de közben nem veszítik el a karakterüket.

Palvin Barbi az egyik legismertebb modell, róla is láthattunk pár extra fehérneműs fotót Valentin-nap előtt. Hozzá hasonlóan Ördög Nóri is emelte a tétet, ugyancsak stílusosan készült a nagy napra.

Hasonlóan tett a világsztár Rosie is, és ezúttal egy igen színes szettben jelentkezett. A csipke sem maradhatott el, ami például Nóri nagy kedvence, és sok más nő is előszeretettel választ ilyen darabokat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.