Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Ördög Nóri szexi és tüzes csipkében hangol Valentin-napra

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan itt a Valentin-nap, amit a többség nagyon kedvel, legalábbis azok biztosan, akiknek van párjuk és boldogok.

Általában azok, akiknek nincs párjuk, nem állnak neki tapsolni Valentin-napon, ugyanakkor fontos, hogy tiszteletben tartsuk azokat is, akik igazán boldogok. Nincs abban semmi rossz, ha őszintén örülünk mások boldogságának.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Néha nehéz ezt megtenni, ha épp egy nehezebb időszakot élünk meg és szakítás után vagyunk, de mindennek eljön az ideje. Ez a nap is különleges, és ne úgy tekintsünk rá, mint egy kötelező programra.

Ne tegyük, mert sok nő valóban várja ezt a napot, így tegyünk azért, hogy az igazán különleges legyen. Mindennél többet ér, ha a párunk meghatódik, mosolyog és érezni rajta azt, hogy odabent boldog.

A sztárok is igyekeznek remek tippeket adni, így tesz a kiváló formának örvendő Ördög Nóri is. A TV2 sztárja különlegesnek tartja ezt a napot, és lenyűgözően állnak rajta ezek a szettek, miközben a csipkére esküszik.

Láthattuk, hogy Palvin Barbi is pirosban izzott az egyedi fehérneműjében, most hasonlóan tett Nóri is. „Ha Valentin-nap, akkor csipke… Csajok, csodás dolgokat találtok az Astratexen. Nyűgözzétek le a párotokat valami extra ünnepi fehérneművel!” – írta a posztjában Nóri.