Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Ördög Nóri egy rendkívül különleges ruhát viselt, a kislánya is vele tartott

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A különleges programra a kislánya is elkísérte, aki remekül érezhette magát, és mindketten csinosan öltöztek fel.

Ördög Nóri nagyon régóta van a pályán, és jelenleg is elfoglalt a TV2-nél. Egy ideje tudhatjuk, hogy forog a Séfek Séfe ötödik évada, aminek továbbra is Nóri a műsorvezetője, és a három chef is maradt a helyén.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Nóri népszerűsége töretlen, olyannyira, hogy közel 320 ezer követőt számol az Instagramon, amin keresztül saját üzleti vállalkozásaikról is hírt tudnak adni. Az emberek pedig nagyon érdeklődőek és támogatóak feléjük.

A család igyekszik több lábon állni, ezzel egy biztos hátteret biztosítva a gyerekeknek. Nem kizárt, hogy egy nap Nóri kislánya is műsorvezető lehet, mert minden tulajdonoksága megvan ehhez.

Rettentő gyorsan telik az idő, és ezt a gyerekeken látni a leginkább. Hatalmas tempóban növekednek, és szintén népszerűek, miközben teljesen természetesen mozognak a kamerák előtt, amikhez hozzászokhattak.

Nóri legutóbb a kislányával közösen vett részt egy különleges estén, ami azért is más, mert ez volt Mici első divatmutatója. A hétvégi anya-lánya programról egy videót és fotókat kaphattak a követők.