Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,11 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
452,26 Ft
Bitcoin
62,721 $

Stana Alexandra nem viccel, rendesen belehúzott az edzésekbe

A Dancing with the Stars sztárja szeret edzeni, és most úgy döntött, hogy növeli a tétet, így várhatóan hamarosan még formásabbak lesznek a vonalai.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra bikiniformája jelenleg is nagyon erős és látványos. A profi táncos élete a sport, és ez nagyon is visszaköszön a testén, melynek kapcsán rengeteg bókot, dicséretet, kedves üzenetet kap.

A tánc önmagában nagyon jó alapot ad, és láthatjuk, hogy milyen formákat hoznak össze magukon a táncosok. Emellett Alexandra edzeni is jár, amit ugyancsak komolyan vesz, nemcsak a külsőségek miatt. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Az év elején általában nehezebb nekivágni az edzéseknek, de mindig motiváló, ha látjuk magunkon a fejlődést. Alexandrának emiatt sem kell aggódnia, jóban lehet a tükörrel, mely szintén sokat dicsérheti.

„Rendesen belehúztam a februári edzésbe, de hát ettől szép az élet, nem? Nálam is vannak nyugisabb időszakok, ahol csak a kanapét nyomva, egy kis Netflixre vágyom, aztán jön egy új energia, ami páros lábbal rugdos ki az ajtón.” – írta a posztjában Alexandra.

„Ne hagyjátok magatokon eluralkodni a ,,couch potato” szindrómát, mert napról napra rosszabb lesz. Folyamatosan hozom nektek a jobbnál jobb edzős akciókat, szóval nincs kifogás! A mozgás boldoggá tesz!Ami pedig minden időszakban örök, az bizony az @absolute_live_hungary! Rendeljétek be otthonra, így mindig kéznél lesz egy, bárhova is mentek!”

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.