Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,19 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
449,39 Ft
Bitcoin
64,126 $

Tóth Andi a Sztárban Sztárba is magával viszi az új kutyusát

A fiatal énekesnő számára nem kérdés, hogy a kiskutyája ott lesz vele a Sztárban Sztár forgatásai alatt.

...svg content...Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andira egy nagyon sűrű időszak vár, elsősorban a Sztárban Sztár miatt, ahol immáron zsűriként vesz részt. Rendkívül izgatott emiatt, ugyanakkor nem tagadja, hogy szigorúan fog értékelni.

Andi a kis kedvence társaságában elárulta, hogy a kutyus még csak valamivel több mint 2 hónapos, de már 15 kilogrammot nyom. A Mokkának adott interjújából kiderült az is, hogy az énekesnő 4-5 éve várt arra, hogy legyen egy rottweiler fajtájú kutyája, ahogyan arra is, hogy kertes házban élje az életét, ami szintén megvalósult. Soron kívül Életveszélyes állapotban van Robert Fico, mentőhelikopterrel szállították kórházba

A TV2 sztárja már évekkel ezelőtt elnevezte a kutyáját, aki a Bailey nevet kapta. „Ő igazából álmaim kutyája.” Az sem volt kérdés számára, hogy vele fog tartani a munkáira, így a Sztárban Sztár forgatásai alatt is Andival lehet a háttérben.

„Ahova tudom, oda elviszem.” Viccesen megjegyezte, a Sztárban Sztár készítői ezt még nem tudják, de most akkor jelezné, márpedig Bailey is ott lesz. A kutyus nagyon hamar szobatisztává vált, már csak odakint végzi el a dolgát, így ezzel sincs probléma.

Andi amiatt is szeretné sok helyre magával vinni a kutyáját, hogy szokja az életét, ne legyen számára később furcsa, ha elmegy vele valahová, és több ember veszi körbe. „Ezt találtam ki.” – árulta el.