Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Tóth Andi igazi sztárként jelent meg a Sztárban Sztár sajtóeseményén (fotóval)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi egy nagyon trendi, dögös, elegáns és feltűnő szettet viselt, ami remekül megy az egyéniségéhez.

Hamarosan beindul a nagyüzem a kereskedelmi televízióknál, és sorra kapjuk a nagyobbnál nagyobb produkciókat. A TV2 nézői örülhetnek, mert idén is lesz Sztárban Sztár, ráadásul nem is akármilyen felállással.

Soron kívül Két év alatt 27%-kal lett drágább a kötelező biztosítás

Tóth Andi és Marics Peti is megérkezett a műsorba, immáron zsűritagként. Andi rendkívül komolyan veszi majd az értékeléseket, addig Peti jelezte, kettejük közül biztosan ő lesz engedékenyebb.

Már azt is tudhatjuk, hogy kik a versenyzők, ki az a 12 híresség, akik heteken át átalakulnak valaki mássá. Rettentő izgalmas lesz látni mindezt, és nagy meglepetésre Oláh Ibolya is ott van az énekesek között.

Ibolya egyelőre titkozólik, nem árulta el, hogy miért fogadta el a TV2 felkérését. Egy biztos, tőle is érdekes produkciókat várhatunk, és nem valószínű, hogy az elsők között fog kiesni, de inkább várjuk ki a végét.

Természetesen Andi is a helyszínen volt, aki egy nagyon dögös szettben hívta fel magára a figyelmet. Ha kíváncsi vagy az összeállítására, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is, korlátozott ideig.