Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,45 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,52 Ft
Bitcoin
62,497 $

Messi bátyja szerint senki nem ismerte a Barcát, mielőtt testvére ott játszott volna

Matias Messi ezt követően a klub bocsánatáért esedezett, állítólag csak viccelt.

...svg content...Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Meglehetősen furcsa módját választotta a viccelődésnek Messi testvére, Matias, miután egy twitch-bejegyzésben úgy vélekedett a Barcelonával kapcsolatos rajongói kérdésekre, hogy „senki nem ismerte a klubot” Messi előtt.

Matias ezt követően kategorikusan kijelentette, hogy teljesen kizárt, hogy testvére valaha is visszatérjen a Camp Nouba, amíg Laporta annak elnöke. Matias azzal zárta sorait, hogy a klubnál mindenki áruló. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Rossz vicc volt, Messi képviselői is megszólaltak

A botrányos bejegyzést követően aztán gyorsan a meggondolatlan fivér fejére koppinthattak, hiszen a kérdésekre adott válaszok nyom nélkül eltűntek, majd Matias átlátszó magyarázkodásba kezdett, amibe még a fiát is bevonta – írja az ESPN.

„Szeretnék bocsánatot kérni azért, amit a közösségi médiában mondtam, csak vicceltem a fiammal és a barátaimmal. Hogy is gondolkodhatnék így egy olyan nagyszerű klubról, mint a Barcelona, amely oly sokat adott a családomnak és Leónak?” – írta.

Az argentin világbajnok képviselői elhatárolódtak a megjegyzésektől, mondván, hogy „azok kizárólag Matias egyéni és személyes véleményét tükrözik, ami nem kell, hogy egyezzen Messiével, más rokonok, barátok vagy hozzá közel álló emberek véleményével”.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.