Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Barcelona: “Nem vehetjük készpénznek Messi visszatérését”

Fotó: Joan Laporta, a Barcelona spanyol labdarúgóklub elnöke beszél a barcelonai Mobil Világkongresszus mobil távközlési kiállítás és vásár első napján, 2022. február 28-án. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Vélhetően sok szurkoló álma válna valóra azzal, ha Messi visszatérne a Barcelonához, ám erre az elnök szerint semmi garancia nincs.

Joan Laporta, a Barcelona elnöke dicsérő szavakat fogalmazott meg Messivel kapcsolatban, ám hangsúlyozta, hogy bármennyire is szeretné az argentint újra a csapatnál látni, nem tehet felelőtlen ígéreteket a szurkolóknak.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Lionel Messi világbajnokságot nyert Argentínával, ezzel pedig egyértelműen megkoronázta kivételes pályafutását. Természetesen Barcelonában is megünnepelték egykori csapatkapitányuk sikerét, sőt közvetve annak a vágyuknak is hangot adtak, hogy visszatérjen a klubhoz, amely a hosszú évek során már-már összeforrt a nevével.

A Barcelona elnöke, Juan Laporta azonban a BarcaTV-nek adott interjújában meglehetősen visszafogottan nyilatkozott Messi jövőjével kapcsolatban. A legfrissebb hírek szerint ugyanis az argentin klasszis meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germainnel, ez pedig egy esetleges visszatérést is meghiúsíthat.

Laporta elmondta, bármennyire is szeretné az argentint újra a Barcelonában látni, nem kelthet hiú ábrándokat a szurkolókban.

“Számunkra egyértelműen ő minden idők legjobbja. Itt nőtt fel és itt vált kiváló játékossá. Meggyőződésem, hogy a szíve mélyén ő is úgy érzi, hogy közénk tartozik. Olyasvalakiről beszélünk, aki ezer szállal kötődik hozzánk, és akit mindig is a Barcával fognak azonosítani. Természetesen szeretnénk, ha visszatérne hozzánk, de majd meglátjuk, mi történik”, mondta az elnök.

“Nem titok, hogy nagyon boldog lennék, ha egyszer visszatérne. Nagyon szeretném, de nem támaszthatunk ilyen elvárásokat, márcsak azért sem, mert jelenleg ő a PSG futballistája, és szerződése van velük. Ami biztos, hogy megnyerte a világbajnokságot, mi pedig nagyon örülünk neki”, mondta.