Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Eldőlhetett Messi jövője a PSG-nél

Fotó: Lionel Messi argentin csapatkapitány (b) kezében a bajnoki trófeával és Lionel Scaloni szövetségi kapitány, miután a válogatott játékosaival megérkeztek a Buenos Aires-i Ezeiza repülőtérre 2022. december 20-án. Argentína két nappal korábban 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban. MTI/EPA/EFE/Raul Martinez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi valószínűleg nem tér vissza a Barcelonához játékosként, legalábbis a legutóbbi hírek alapján erre egyre nagyobb az esély.

Lionel Messi nem akart távozni Barcelonából, de a gazdasági problémák miatt kénytelen volt elköszönni szeretett klubjától. Nehéz volt számára a búcsú, akárcsak az első szezonja Párizsban, mert nem ment úgy neki a játék, mint korábban.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A folytatásban már eredményesebben játszott, és immáron világbajnokként térhet vissza a PSG-hez, ahol azt szeretnék, hogy maradjon. Az ESPN azt írja, hogy Messi szóbeli megállapodást kötött a francia klubbal, és legalább egy szezonnal meghosszabbítja a szerződését.

A 35 éves legenda kontraktusa 2023 júniusáig szól, de a Le Parisien arról számolt be, hogy a két fél a világbajnokság alatt megállapodást kötött egy 1 éves hosszabbításról, így 2024-ig közösen folytathatják tovább.

Nasser al-Khelaifi, a PSG elnöke december 8-án úgy fogalmazott, biztos benne, hogy Messi a csapat játékosa marad, és természetesen nagyon elégedettek a teljesítményével. A PSG továbbra is azért küzd, hogy Bajnokok Ligáját nyerjenek, mert hiába az igazoltak világsztárokat, ez még Messivel a soraikban sem történt meg.

Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint az MLS-ben szereplő Miami leigazolja Messit a világbajnokság után, de az ESPN forrásai cáfolták, hogy megállapodás született volna a két fél között. Messi ebben a szezonban eddig 12 gólt lőtt, és 14 gólpasszt osztott ki a PSG színeiben, amivel bizonyította, hogy még mindig eredményes.