Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Nem segíti a Liverpool szenvedése a fiatal holland tehetség beilleszkedését

A holland válogatott új szövetségi kapitánya szerint Cody Gakpo helyzete egyáltalán nem egyszerű.

...svg content...al-Hor, 2022. november 29. A holland Cody Gakpo ünnepel, miután gólt szerzett a katari labdarúgó-világbajnokság A csoport harmadik fordulójában játszott Hollandia-Katar mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 29-én. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A katari világbajnokság egyik nagy felfedezettje, Cody Gakpo vélhetően tisztában volt azzal a kockázattal, hogy nem épp akkor igazol a Liverpoolhoz, amikor Jürgen Klopp csapata a legjobb formáját mutatja.

Arra azonban valószínűleg még ő sem számított, hogy egy nyeretlenségi sorozat kellős közepébe csöppen bele, minek következtében a Liverpool a középmezőnybe csúszik vissza, mellette pedig még az FA-kupából is kizuhan. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Koeman szerint jó, hogy fiatal holland játékosok nagyobb ligákba igazolnak, de ez nehézség is lehet számukra, pont mint Gakpo esetében: „Láthatjuk, hogy egy olyan csapatba került, amelyiknek nem megy jól. És rögtön tesztelik őt. Ha nem lősz gólt, nem nyersz meccseket, nagyon nehéz egy fiatal játékosnak.”

Koeman nemrég foglalhatta el Hollandia válogatottjának kispadját, és most azon dolgozik, hogy összeállítsa a keretet a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőire – írja az ESPN.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.