Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

L.L. Junior már a világ másik felén élvezi az életet (fotók)

A híres rapper és énekes megérkezett a karibi helyszínre, ami a következő hónapokban az otthona lesz.

Fotó: Unsplash/Robin Canfield
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig zajlik az élet L.L. Junior körül, és ez most sincs másképp, miközben válófélben van a feleségével. Jelenleg pedig arról pletykálnak a közösségi médiában, hogy talán már nincs is együtt a fiatal kedvesével.

Egyesek jelekből olvasnak, mások csak tippelgetnek, de az igazságot kizárólag az érintettek ismerik. Egyelőre egyikőjük sem reagált a pletykákra, ami érthető, hiszen ez magánügy, akkor is, ha ismert emberek. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Nyilván azok sincsenek kevesen, akik kárörvendően kommentelnek, mert nem sok közös időt jósoltak az énekeseknek. Ami biztos, Junior elhagyta Magyarországot, és egy nagyon távoli helyszínt választott.

A karibi térségben élvezi tovább az életet, és egyúttal dolgozik. Összeköti a kellemest a hasznossal, és mire visszatér, már idehaza is teljesen más idő fogadhatja, addig odakint tombol a jó idő.

Junior, aki nemrég fiatalkori fotókat posztolt magáról, ezúttal a jelenből posztolt. A fotókon keresztül is érezni a jó időt, a remek hangulatot, ami a karibi helyszínen mindig egészen más, mint például Európában.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.