Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Fiatalkori fotók jelentek meg L.L. Juniorról

Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

L.L. Junior is mosolyogva nézheti vissza a régi szép időket, amikor csak a pályafutása elején járt, de már akkor nagyon sikeres volt.

A híres rapper nagyon fiatalon futott be, és történelmet írt a Fekete Vonattal. Hatalmas tömegeket mozgattak meg, és közben társadalmi kérdésekről is beszéltek, méghozzá egészen fiatalon, mondhatni tiniként.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Mindez nagy felelősséggel is járt, és át kellett esniük azon a bizonyos szakaszon, amikor egyik pillanatról a másikra váltak országosan ismertté. Ennek sok előnye, és hátránya is volt, mivel mindenhol felismerték őket.

Soha nem könnyű úgy élni az életed, ha mindig megállítanak, vagy egyszerűen bámulnak. Nem mindenki viseli ezt jól, és emiatt hamar felnőtté válik az ember, megtanul olyan dolgokat, amik talán soha nem tudott volna.

Junior Magyarországon kívül is koncertezett, szólóban szintén sikeressé vált, bár ez az első pillanattól kezdve nem volt kérdés. Minden tulajdonsága megvan ehhez, és a mai napig nagyon népszerű.

A Dominikára készülő rapper, énekes és sikeres dalszövegíró megosztott pár retro felvételt, amikor még csak a pályafutása elején járt. Ez akkoriban egy teljesen más időszak volt, zeneileg is.

Még több bulvár: Berki Mazsi lovagolni ment az óceánpartra (fotóval)