Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nagyot megy L.L. Junior szerelmének csizmás szettje

Fotó: Instagram/Brenka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A népszerű énekesnő is kedveli a divatot, ami jól áll neki ezzel az egészen fiatalos és trendi vonallal.

A mai hírességek abszolúte nem panaszkodhatnak, hiszen annyi lehetőségük van kiemelkedni a sorból, mint ezelőtt soha. Gondolunk itt főként a közösségi médiára, ahol mindenki megtalálhatja a maga számítását.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Nyilván mindezt ügyesen kell felépíteni, mert a terv nélküli posztolások nem szoktak működni. Érezni és látni kell, hogy az embereket mi érdekli, de közben fontos, hogy az adott híresség önmaga maradjon.

Láthattunk már arra is példát, hogy valaki nagyon mást mutat, mint amilyen valójában, amit azonban az emberek kiszagolnak. Ez pedig általában ahhoz vezet, hogy igazán nem nő a követők száma, és csökken az aktivitás.

Brenkának nem kell emiatt aggódnia, a fiatal énekesnő nagyon is magát adja, stílusos, erős karakterrel rendelkezik, és sokan követik. Az Instagram oldalán lassan például 57 ezer követőt találni, ami egy remek alapot jelent a folytatásra.

A csinos és vonzó sztár a divat világában is remekül boldogul. Látványos szetteket és kiegészítőket visel, mint azt alább is látni fogjátok, kiegészülve a csizmával, ami akár egy fesztiválos megjelenés kelléke is lehetne.