Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,026 $

Csak úgy ragyog Török Livi, az Exatlon Hungary vonzó sztárja (fotók)

Le sem tagadhatná, hogy mennyire jól érzi magát Török Livi, az Exatlon Hungary korábbi kihívója, aki imád nyaralni.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek többsége imád nyaralni, különösen, ha ezt a kedvesével tehetik meg. Török Livi legutóbb nagyon messzire utazott a férjével, ami akár egy második nászút is lehetne, annyira különleges.

Legalább ennyire különleges a Liviről készült bikinis fotó, amivel megint lenyűgözte a követőket, akik szép lassan 44 ezren lesznek az Instagram oldalán. Odakint más tempóban zajlik az élet, és ilyenkor vesszük észre, mennyivel jobb nyugodtan haladni előre. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Túlságosan is rohanunk, hajszoljuk a munkát, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni a fontos dolgokról. Ezek az utak mindig ráébreszthetnek bennünket arra, hogy mi a helyes irány, és az igazi boldogság.

Liviék remekül érzik magukat odakint, és természetesen vitt magával pár kényelmes és csinos ruhát az Exatlon Hungary sztárja. A piros szín különösen jól áll neki, maximálisan kihozza a tüzes karakterét.

Vivien azt mondja, ebben a pár napban nem tud mit kezdeni a hajával, így marad a konty, benne a virággal. „Ebben a párában nem tudok mit kezdeni a hajlammal, marad a konty és a bele tűzött virág.”

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.