Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

A fürdőszobából jelentkezett a mindig rendkívül vonzó Szőke Zsuzsi

Egyre több és több követőt számolhat a Dancing with the Stars táncosa, akit egy igazi természetes szépségnek tartanak.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi magabiztos léptekkel halad előre a közösségi médiában, köszönhetően a különleges és érdekes karakterének, a kivételes tánctudásának, valamint a látványos megjelenésének. Egyenesen odavannak érte a követők, akik bókokkal, dicséretekkel halmozzák el, méghozzá szüntelenül.

Cikkünk megírásának pillanatában Zsuzsi Instagram oldalát már több mint 41,7 ezer követő követte. Tekintve, hogy csak a Dancing with the Stars második évadában debütált, ezek több mint erős számok. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Hamarosan az 50 ezer követő is meglesz neki, ehhez kétség nem férhet, különösen, ha továbbra is aktív marad, illetve a TV2 műsoraiban szerepel. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e negyedik évad a táncos műsorból 2023-ban, de ha igen, Zsuzsira valószínűleg számítani fognak.

Ez így volt a második szezont követően is, és egy hosszú külföldi táncos munka után tért haza. Alig várta, hogy kezdetét vegye számára az új kaland a DWS-ben, és mint korábban, legutóbb is lenyűgöző volt.

Zsuzsiban megvan az a fajta női sejtelmesség, melytől csak még különlegesebbé válik a karaktere, a személyisége. Ezúttal egy igényes fürdőszobás fotóval jelentkezett a követők legnagyobb örömére.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.