Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Összefoglaló videó az Arsenal és a Newscastle nagy meccséről

Az Arsenal nem lehet túl boldog, mivel két nagyon fontos pontot veszítettek a Newcastle ellen, akik továbbra is ott vannak a tűz közelében, és legutóbb nem egy ziccert hagytak ki.

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha ránézünk a tabellára, egy nagyon megerősödött Manchester Unitedet is látunk, akik sokáig szinte teljesen esélytelenek voltak a bajnoki címre. Az elmúlt időszakban azonban változás állt be, többek között a Real Madridtól érkezett Casemiro-nak köszönhetően is.

Ugyan a hátrányuk még mindig 9 pont, ez nem ledolgozhatatlan, és jönnek a hatpontos rangadók, amik kvázi eldönthetik, mire számíthatnak a következő hónapokban. Az viszont tény, hogy igencsak kihasználták a riválisok pontvesztéseit. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az Arsenal és a Newcastle fontos pontokat veszített az első és a harmadik helyen. A tulajdonosváltás óta a „szarkák” komoly erőt képviselnek, így a londoniak nem lehettek túl nyugodtak, még hazai pályán sem.

Kisebb csoda, hogy végül egyetlen egy gól sem esett a kedd esti mérkőzésen, szemben a közel tíz sárga lappal. Mindkét csapatnak fontos lett volna a győzelem, és ez egy olyan eredmény, aminek inkább az Arsenal örülhet, tekintve, hogy mekkora helyzeteket hagyott ki az ellenfél.

Alább az izgalmas és látványos összefoglaló videót nézhetjük meg, mindkét oldalon voltak nagyobb helyzetek, de azok alapján a Newcastle-nek kellett volna győznie, és nem is egy góllal.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.