Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,42 Ft
Euró
388,22 Ft
Font
452,75 Ft
Bitcoin
63,364 $

Majka a Seychelle-szigeteken köszöntötte a 2023-as évet a családjával

Nagyon messzire utazott Majka családja, de megérte, hiszen a Seychelle-szigetek egy több mint különleges helyszín.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt években egyre nagyobb trenddé vált külföldre utazni az ünnepek idején. Nem mindenki töltötte odahaza a karácsonyt, vagy legkésőbb december 24. után repülőre ült, hogy egy távoli szigetre utazzon.

A magyar hírességek között is vannak páran, akik külföldön töltötték a szilvesztert. Sarka Kata például a Maldív-szigeteket választotta a szeretteivel, ami ugyancsak az egyik legcsodálatosabb hely a Földön. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Vasvári Vivien szintén elhagyta Európát, méghozzá Bali kedvéért, majd szilveszterkor először aranyba öltözött, utána pedig egy rendkívül szexi fürdőruhára váltott. Önmagáért beszélnek ezek a fotók, minden híresség nagyon jól érezhette magát.

Majka és családja nem egyszer járt már közösen nyaralni, most is így tettek, hangolódván a 2023-as évre. Mindezt ők is stílusosan tették, és egy olyan álomhelyre utaztak, ami sokak bakancslistáján szerepel.

A Seychelle-szigeteken barnulnak, így januárban is nyári körülmények között érezheti magukat. Rövid idő alatt több mint 22 ezer like futott be a bejegyzésre, ami nagyon nagy sikert aratott a fotóval.

Még több bulvár: Tuvic Aleksandra megmutatta az őrületesen szexi szilveszteri ruháját