Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Hiába a nagyon rossz hír, a Manchester United nem adja fel: még nincs minden veszve

Sokan már elkönyvelték, hogy a Manchester United lemaradt az év egyik legnagyobb igazolásáról, de ez távolról sincs így, és lehetnek még fordulatok az ügyben.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sokan már elkönyvelték, hogy a Manchester United lemaradt az év egyik legnagyobb igazolásáról, de ez távolról sincs így, és lehetnek még fordulatok az ügyben.

A Manchester United hétfő este az FC Koebenhavnnal játszott hazai pályán az Európa Liga negyeddöntőjében, de csak 1-0-ra tudott nyerni az angol sztárcsapat, ráadásul egy 95. percben szerzett büntetővel, amit ezúttal is Bruno Fernandes értékesített. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A briteknek szükségük van új játékosokra, de nem elsősorban emiatt a gyengébb teljesítmény miatt. Ha harcban akarnak lenni a Premier League bajnoki címéért, akkor igazolniuk kell, és ezzel a vezetőség is tisztában van.

A fő célpont Jadon Sancho, a Dortmund legfényesebb csillaga, akiért több mint 100 millió fontot kérhetnek. Ez pedig egy őrületen nagy összeg, különösen ebben a gazdasági válságban, amit a koronavírus generált.

A Bundesligában szereplő németek augusztus 10-ig adtak határidőt az üzlet véglegesítésére, ami tegnap járt le. Noha a felek egyre közelebb álltak egymáshoz, nem született megállapodás, és úgy nyilatkoztak a Dortmundtól, hogy Sancho Németországban marad, a következő szezonban is a Dortmund játékosa lesz, valamint a döntés végleges.

TA fiatal szélső tavaly nyáron fizetésemelést kapott a teljesítménye miatt, és ezzel 2023 év végéig meg is hosszabbították a szerződését. Ole Gunnar Solskjaer és a Manchester United azonban nem akarja készpénznek venni Michael Zorc sportigazgató nyilatkozatát, amiről a goal.com is beszámolt.

C.RONALDO MÉGIS TÁVOZHAT A JUVENTUSTÓL?

Magától értetődő, hogy Sancho szívesen tenné át a szélhelyét az Old Traffordra, és a United a Dortmund nyilatkozata ellenére nem adja fel, meg akarja szerezni a korábban a Manchester Citynél nevelkedett fiatal játékost.

A futballista bére és az ügynökök díjai továbbra is problémát jelentenek a tárgyalások során, és a Manchester United attól tart, hogy ugyanazt a hibát követik el, mint Alexis Sanchez esetében, aki heti 560 ezer fontot kapott, és alig játszott.

A goal.com cikkében az is benne van, hogy a Dortmund 108 millió fontra számítana az angol játékosért, de a United szerint ez a szám nem reális, tekintettel a gazdasági válság okozta károkra. Ed Woodward ügyvezető alelnök többször figyelmeztetett, miszerint a United anyagi forrásaik ellenére kénytelenek lesznek újraértékelni a piacot.

A United úgy tarthatja, hogy a Dortmund által meghatározott időpont pusztán önkényes volt, és bíznak abban, hogy meg tudnak állapodni egymással, még azelőtt, hogy október 5-én lezárják az átigazolási piacot.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/fordulat-kovetkezhet-be-paul-pogba-karrierjeben-a-manchester-unitednel/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.