Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,009 $

Még komolyabban néz ki ByeAlex BMW-je (fotók)

Eddig is menő volt a verda, de ByeAlex most húzott rajta egyet, amivel nagyon elégedett lehet, remek munkát végeztek a szakemberek.

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex mindig is szerette a MINI modelljeit, és régi nagy vágya teljesült, amikor már egy ilyen autóval járhatta az utakat. Az idő múlásával egyre inkább érett benne a gondolat, hogy márkát fog váltani.

Erről a rajongókat is megkérdezte, akik igyekeztek neki segíteni, és remek tippeket is adtak. Végül nem meglepő módon a BMW-re esett a választásra, így mondhatni „családon” belül maradt, ami ugyancsak jó döntés volt a részéről. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Nem sokkal később bemutatta az új autóját, amit könnyű felismerni az egyedi színezése miatt, ám most úgy döntött, hogy húz rajta még egy kicsit. A végeredmény ezúttal is önmagáért beszél, és az énekes nagyon is elégedett.

„Ma vettem át a kocsimat a @zambofolia-tól! A fiúktól azt kértem, hogy az autóm eredeti arany berakásait megtartva, varázsoljanak nekem egy gyönyörű matt fekete outlook-ot!” – írta a posztjában Alex.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.