Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Ilyen szexin jelent meg Ronaldo szerelme a katari lelátón

Georgina Rodriguez kissé visszafogott volt, de még így is nagy feltűnést keltett, és a vonzó dekoltázsa sem maradhatott el.

Fotó: EPA/Rolex dela Pena
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekesen alakul Cristiano Ronaldo karrierje, ami egyúttal nyilván az életére is hatással van. A nagy manchesteri visszatérés messze nem úgy sült el, mint azt szerették volna, és akkor nagyon finoman fogalmaztunk.

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy hosszú időre terveznek Manchesterben, és Ronaldo legidősebb fia az Unitednél mutatkozhat be profiként, később talán a felnőttek között is. Úgy tűnik, mindez csak álom marad, mert csúnya véget ért Ronaldo és a legendás klub kapcsolata. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Jelenleg klub nélkül várja a folytatást, és legutóbb már a portugál válogatottban sem volt kezdő a világbajnokságon. 2008 óta nem volt példa arra, hogy ne jelöljék a kezdőjátékosok közé egy tornán.

Természetesen a szerelme, Georgina Rodriguez is ott van vele a helyszínen, támogatja őt, ahogyan csak tudja. Ezek most nem lehetnek könnyű idők a klasszis futballista számára, de a család támogatása mindennél többet ér.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.