Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Sajtóértesülések szerint a Manchester United felbontja a szerződését Ronaldóval

A nagy port kavart interjú a portugál játékossal teljesen felkavarta az állóvizet, ami érthető, hiszen Ronaldo komoly kritikákat fogalmazott meg mind a klub vezetésével, mind az edzővel szemben.

Fotó: MTI/EPA pool/José Manuel Vidal
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN-nek nyilatkozó, az ügyhöz közel álló forrás szerint a Manchester United azt fontolgatja, hogy kezdeményezi a „megfelelő lépéseket” Ronaldo nagy port kavaró interjújának megjelenése után, a forrás pedig úgy tudja, a klub fel akarja bontani a szerződését Ronaldóval, sőt, szerződésszegés miatt jogi lépéseket is tesznek.

A United szemmel láthatóan megvárta, amíg a botrányos interjú minden része kikerül és teljes terjedelmében mindenki számára elérhetővé válik, mielőtt még arról döntöttek volna, hogy hogyan reagáljanak és milyen lépeseket tegyenek a Piers Morgannel készült interjúban elhangzottak kapcsán. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Az interjú utolsó részét csütörtökön adták le az Egyesült Királyságban, az ESPN forrása szerint pedig a klub arra törekszik, hogy a lehető leghamarabb felbontsa a 37 éves játékos júniusig szóló szerződését. A forrás azt is hozzátette, hogy a United már megbízott több ügyvédet is azzal, hogy vizsgálják meg annak a lehetőségét, hogy bepereljék Ronaldót szerződésszegés miatt.

Ten Hag hétfőn egy megbeszélésen közölte a klub vezetésével, hogy nem akarja, hogy Ronaldo visszatérjen a vb után, sőt, állítólag már azt is megbeszélték, hogy megvárják, hogy a portugál visszatérjen a vb után, hogy aztán tájékoztassák: a katari torna után nem látják szívesen a United carringtoni edzőbázisán.

A United pénteken kiadott közleményében kijelentette:

„A Manchester United ma reggel kezdeményezte a megfelelő lépéseket Cristiano Ronaldo közelmúltbeli médiainterjújára reagálva. Amíg ez a folyamat nem ér véget, addig nem kommentáljuk a történteket.”

Kulka Jánost választották meg a Nemzet Színészének

Kulka Jánost a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére választották meg a nemzet színészei.