Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Videós összefoglaló a Manchester City váratlan vereségéről a Brentford ellen

Azok, akik nagyobb pénzzel fogadtak a Brendford győzelmére a hazai pályán játszott Manchester City ellen, most gazdag embernek mondhatják magukat.

...svg content...Fotó: EPA/Tim Keeton
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen az történt a Manchester City hazai mérkőzésén a Premier League-ban, mint amire sokan számítottak volna. Egészen minimális esélyt adtak arra, hogy a Brentford egyáltalán pontot szerezhet, mely jelenleg is csak a 10. helyen áll a bajnokságban.

Végül azonban elhozták a három pontot az oroszlán barlangjából, ráadásul drámai körülmények között, és úgy, hogy a gólzsák Haaland szintén pályán volt. Már a 16. percben hátrányba került a bajnokság favoritja Toney góljának köszönhetően. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A 37. percben Haaland újra felhívta magára a figyelmet, ám ezúttal csak egy sárga lappal. Röviddel az első félidő lefújása előtt pedig Foden tette meg ezt egy góllal, aminek köszönhetően Guardiola csapata legalább ki tudott egyenlíteni.

Az igazi dráma a 8 perces hosszabbításban történt, és mivel Toney duplázni tudott, mindez három pontot ért a vendégeknek. Mindenki arcára sokk ült ki a City szurkolói között, ami teljesen érthető, mert biztos három pontra számítottak.

Miután az Arsenal ismét nyert, még nagyobb lépéshátrányba került a City a második helyen. Már öt pont a hátrányuk, addig a londoniak továbbra is tartják magukat, és igyekeznek történelmet írni, mivel hosszú évek óta nem voltak bajnokok.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.