Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Rubint Réka már tudja, miért esett ki azonnal a Dancing with the Starsból

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor Rubint Réka azonnal kiesett a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyéből, ami kapcsán sokan keresték a válaszokat.

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Személy szerint is nagyon örültünk, amikor bejelentették, hogy Rubint Réka is ott lesz a DWS3 mezőnyében. Hatalmasat húzott ezzel a TV2, bár talán Rékával könnyebb dolguk lehetett, mert imádja a műsort, és nagy vágya volt, hogy szerepeljen benne, mint versenyző.

A másik nagy vágya szintén teljesült, mivel Andrei Mangra lett a partnere, akit magukkal vitt a táborába, Balira. Éjjelente is gyakoroltak, mindent megtettek, amit csak tudtak, így abszolúte 100%-os formában érkeztek meg az első élő adásra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ugyan Réka tánca a jobbak közé volt sorolható, és igen komoly potenciál lakozott a duójukban, a nézők úgy döntöttek, nem kérnek tovább ebből. Döbbenet ült ki az emberek arcára, különösen azok után, hogy a rengeteg kritikát kapott Berki Mazsival szemben maradtak alul. Összességében már az nagyon furcsa volt, hogy egyáltalán Réka veszélyzónába került, és ott már tudni lehetett, forró a helyzet.

Réka nem tagadja, nagyon-nagyon meglepődtek, amikor kiestek, mert erre senki sem számított. „Nyilván nagyon-nagyon meglepődtünk, és tényleg teljesen értetlenül álltunk a dolgok előtt.” – ismerte el az Indexnek adott interjújában, aminek ideje alatt több más érdekes témát is érintettek.

Rengeteg édesanya írt Berki Mazsinak, belőle merítkeznek és motiválja őket

A fitneszkirálynő azon a véleményen van, hogy minden okkal történik az életünkben, ahogyan ez is. „Én azt szoktam mondani, hogy minden okkal történik, mindennek oka van és meg fog rá érkezni a válasz – és nálam már megérkezett a válasz.”

„Amikor majd ennek a végére érek, akkor el is fogom mondani, hogy miért kellett, hogy engem az égiek így kiemeljenek ebből.” – tette hozzá sejtelmesen. Réka intelligensen és nyugodtan kezelte a helyzetet, senkit nem hibáztat, ám valamiért az égiek így döntöttek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.